Prisiljeni smo razvijati se kako bi djelovali drugačije

tra 14, 20200 comments

Bez obzira što nam se ovoga trena događa postoji svjetlost na karaju tunela, a ona se temelji na tome da će prije ili kasnije, globalna kozmička svijest o kojoj je Tesla govorio naći način da nadmudri našu nemoć potičući nas na osobni rast.

 Krenemo li od spoznaje da je čovjek stvoren od 50 tisuća milijardi stanica i svaka pojedina od njih ima sva svojstva kao i sam čovjek. Isto tako znamo da je naše ponašanje jednako ponašanju svake pojedine stanice samo u zajednici svih stanica našeg tijela. Tada možemo zaključiti da naše zdravlje ovisi o zdravlju svake stanice i njihovoj međusobnoj komunikaciji. Ono što zapanjuje je da je mozak naš glavni kemičar, on putem naših misli oblikovanih u energiju, a ovisno o okruženju, stvara kemijsku supstancu kojom hrani naše stanice, našu krv i određuje našu genetiku. Mozak je mjesto gdje se odvija interakcija energetskog polja i tijela, vala i čestice. I Emerson to potvrđuje izrekom: »Preteča svakog djela je miso.« Miso je energija koja nas okružuje i koja je u svakoj stanici, a s kojom sve započinje. Promjena u tijelu bez promjene u energiji polja teško je moguća. »Tijelo je zaslon koji štiti te djelomično otkriva svjetlost koja blješti u vašoj prisutnosti.« /RUMI/ Zato su u drevnoj prošlosti govorili: »Ako želiš biti zdrav okruži se bijelom svjetlošću.« Oko nas doista postoji svjetlost koja nas štiti kada smo zdravi i optimistični. Dobar primjer za to je hodanje po žaru. Ako krenemo na takav pothvat misli moraju biti jako pozitivne i moramo imati vjeru da je to ostvarivo. Pustimo li sumnju da aktivira strah, izgoriti će nam tabani, a bijele svjetlosti koja nas štiti će nestati. Optimistične emocije zahvalnosti i ljubavi stvaraju svjetlost u našem energetskom polju otpuštajući u tijelo dopaminsku energiju zadovoljstva i sreće. Ili pak hormon rasta koji također aktivira pozitivne vibracije stvarajući zdravo energetsko polje i dobro psihofizičko zdravlje.

Isto tako kada se pojavi sumnja, panika i nepovjerenje u našem mozgu se aktivira sustav za preživljavanje koji naše energetsko polje puni frekvencijama straha. Podržavanjem takve energije koja je ispunjena iritantnim i uznemirenim valovima, živimo oskudicu na svim područjima života. Nema veze koliko puno ili malo imali, naše stanice prizivaju energetske podražaje manjka, zovu na uzbunu, zatvaraju se i blokiraju svaki protok, pri čemu se gubi veza među stanicama. Nepovezanost i panika istoga trena vibriraju energijom koja u krv otpušta hormon stresa pri čemu se ruši imunitet, a u polju oko nas se stvarju pukotine i mrlje.

Na sveučilištu u Londonu Mc Clair u svojim je istraživanjima primijetio da je energija stotinu puta učinkovitija pri slanju informacija od kemijskih tvari. Došao je do zaključka da stanice više podržavaju energetske nego kemijske podražaje. Kada znamo da je misao energija nije ni čudo da ona kontrolira stanje organizma jače od kemijskog spoja. I Lipton je u svojim istraživanjima potvrdio: »Energija je kao signal učinkovitija od kemijskih spojeva.« Energija je ta koja aktivira »domino efekt« i odgovorna je za 90 % bolesti, a ne geni kako se mislilo. Važnost energije, frekvencije i vibracije danas je nepobitna u svakoj stanici, cijelom tijelu ali i cijelom svemiru. »Ako želite proniknuti u tajne svemira, razmišljajte o energiji, frekvenciji i vibraciji.« /Nikola Tesla/ Nije neophodno spoznati svemir ali je neophodno učiniti sve kako bismo spoznali sebe.

Birajmo pozitivne misli kako bi aktivirali više moždane frekvencije i lakše razumjeli ono što nam se događa. Imamo izbore i možemo se opredijeliti za učenje, suosjećanje, za ljubav i mir i tada je lakše prihvatiti životne izazove. Stvarajmo takve emocionalne frekvencije unutar vala koje nam omogućuju obnavljanje stanica i otvaranje kreativnom stvaranju. Ako prihvatimo da misaona energija pokreće ili stopira sve procese paziti ćemo kako ona vibrira. Većina istraživanja potvrđuju da mi jesmo moćni kreatori koji pomoću vlastitih misli oblikujemo energiju određenih frekvencija kako bi vibrirali ono u što vjerujemo.

Bez obzira što nam se ovoga trena događa postoji svjetlost na karaju tunela, a ona se temelji na tome da će prije ili kasnije, globalna kozmička svijest o kojoj govori Tesla naći način da nadmudri našu nemoć potičući nas na osobni rast. Zato, djelujmo drugačije nego smo ikada prije djelovali. Usvojimo vještine upravljanja energijom koju posjedujemo kako bi postizali vlastitu ravnotežu i lakše se priključili na frekvencije kozmičke svijesti, a potom sretnije vibrirali prema svijetu u kojem živimo.

»Naš odnos prema svijetu, naša nova normalnost o kojoj govorimo zahtjeva da razmišljamo drugačije nego ikad prije u prošlosti.« /Gregg Braden/