Polje koje nas okružuje – nova znanstvena istraživanja

velj 22, 20200 comments

Danas znamo da elektromagnetska polja postoje oko zvijezda i planeta, znamo da ga imaju kristali i kamenje, ali imaju ga i sva živa bića. I vi oko svojeg  tijela imate polje koje se proteže nekoliko metara uokolo vas.  

Elektromagnetska polja danas se mjere i znanstvenici su u svojim istraživanjima otkrili fascinantnu međusobnu elektromagnetsku komunikaciju. Polja stvaraju materiju organizirajući silnice oko kojih se materija može rasporediti u atome, molekule i stanice. Svaka stanica našeg tijela posjeduje vlastito jedinstveno elektromagnetsko polje. Isto tako, molekule od kojih se sastoje naše stanice također posjeduju polja. Zahvaljujući osobnom životnom polju svaka nova molekula i stanica izgrađuje se potpuno ista kao i stara, a raspoređuje se po istom postojećem obrascu. Bez elektromagnetizma ne bi bilo važnih bioloških procesa na ovom planetu. Energija organizira materiju putem polja. 

Znanstvenik Burr sredinom devedesetih prošlog stoljeća odlučio je pomoću miševa ustanoviti ima li energetsko polje ulogu u pojavi raka. Izmjerio je i pratio njihova polja te promatrao kod kojeg se miša naknadno pojavio rak. Nakon više od 10000 mjerenja ustanovio je da se elektromagnetski potpis raka pojavio u energetskom polju miša prije no što je bilo moguće registrirati malignost na razini stanice. /Citirano u: „Um i materija“, Dawson/ Znači, rak se pojavio u energetskom polju prije no što se pojavio u stanicama materije (tijela). Burr je u svom radu dokazao da su energetska polja ta koja stvaraju predloške oko kojih se materija kondenzira. Promjena polja mijenja i organizira novu materiju. Energetsko polje svake osobe je jedinstveno kao što su i otisci  prstiju jedinstveni. Znanstvenici su potvrdili da je jedinstven i oblik vode koja prođe kroz naše energetsko polje i razlikuje se od oblika koji se stvaraju kada voda prođe kroz energetsko polje neke druge osobe. Isto, naše polje se mijenja kada se izložimo zvučnim frekvencijama, pa čak i sam čin promatranja subatomskih čestica može promijeniti njihovo ponašanje. Puno toga danas je mjerljivo. Albert Einstein je to uočio još u dvadesetima prošlog stoljeća: »Postalo je više nego očito da je naša tehnologija nadišla našu čovječnost.« Tehnologija puno toga mjeri i otkriva ali ljudska svijest je skeptična, troma i ograničena. 

Na nama je da odlučimo hoćemo li prihvatiti nove spoznaje i izabrati važnost energije u svom životu ili ne. Odabiranjem pozitivnih misli i namjera te balansiranjem vlastitog energetskog polja usklađujemo se s uzvišenim stanjem mogućnosti. Tada možemo graditi pozitivna emocionalna stanja i djelovati na promjenu energetskog polja, a kada se energija promijeni mi se mijenjamo. Zdrav protok energije u vlastitom polju povezuje nas s mogućnostima ostvarenja zdravijeg i sretnijeg života. To je za svakoga od nas veliki pomak na razini osvještavanja stvarnosti kako bi spoznali ogromne mogućnosti u nelokalnom energetskom polju beskonačne inteligencije. 

»Čovjek je dio cjeline koju nazivamo svemirom; ljudski dio u svemiru prostorno je i vremenski ograničen. Čovjek registrira sebe, svoje misli i svoje emocije kao nešto odvojeno od ostatka svemira, što je nekakva optička varka svijesti.« /Albert Einstein/