Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja ili se samo želite javiti, pošaljite poruku!

Pošaljite poruku

8 + 8 =

Česta pitanja

Što mogu očekivati od mentalno energetske transformacije?

Mentalno energetska transformacija je terapija koja bezvremenskim i sigurnim
alatima aktivira ljekovite poticaje koji se nalaze u Vama. Cilj terapije je održavati
mentalno i tjelesno zdravlje kako bi ostvarili ravnotežu, a život učinili radosnijim i
ispunjenijim.

Od kuda krenuti?

Ako prihvaćate da sve što Vam se ovoga trene događa je vaš izbor, predlažem, krenite od sebe. Možemo na individualnoj terapiji (1+1) popričati o svemu što vam je bitno i što želite. Posložiti ćemo prioritete, iscrtati hodogram i Vaš cilj približiti ostvarenju.

Da li je moguće o osobnim ciljevima raspravljati u grupi (1+n)?

Grupna terapija ima prednosti ispred individualne ako već imate iskustva rada u grupi. U grupi, ono što želite ostvariti možete podijeliti s ljudima koji su u okruženju. Povratna komunikacija od grupe može biti značajna i promijeniti Vaše djelovanje. Ali bez obzira na okruženje usmjerenost na sebe put je prema ostvarenju vlastitih postignuća.

Što mogu očekivati od sudjelovanja na radionicama?

Na radionicama se određena životna tema provlači kroz razgovor, promišljanja i djelovanja. Meditacije i intenzivnije disanje su poticaji na traženje rješenja u svojoj nutrini. Ovakav način rada na sebi uzbudljiva je pustolovina koja daje rezultate.

Što je bitno učiniti da se dogodi »klik« i da se promjena pokrene?

Vrlo je jednostavno, kada prihvatite da je misao snažna nevidljiva energija koja ima moć stvaranja ili rušenja, tada ćete paziti što mislite. Poticati ću Vas na biranje misli koje mislite i to dovoljno puta da nove misli postanu uobičajene. Kada mislite drugačije Vi djelujete drugačije, to je promjena.

Što metalno energetskom transformacijom dobivam?

Dobrobiti transformacije koju dobivate mentalno energetskom terapijom su: – pronalaženja novog smjera, – dobar osjećaj u sebi, – emocionalna stabilnost, – više energije i vjere u sebe, – više zdravlja, radosti i zadovoljstva, – više smjelosti i obilja.

Gdje smo

Adicio – Mentalno energetska transformacija, Radnička cesta 20

Email

info@adicio.hr
visnja.loncaric@hotmail.com

Telefon

+385 98 354 345

Univerzalne Mudrosti

Poslovica nepoznati autor

Čovjek mora raširiti krila da bi poletio preko svog unutrašnjeg univerzuma u potrazi za grančicama svoga samopoštovanja, cvijetom svoje motivacije i dostojanstva, zemljom svojih snova i toplom vodom sopstvene ljubavi…

nepoznati autor

Poslovica Albert Einstein

Ono što nazivamo materijom zapravo je energija čija je vibracija toliko snažna kako bi je bilo moguće opaziti osjetilima. Materija ne postoji.

Albert Einstein

Poslovica William Gibson

Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure you are not, in fact, just surrounded by asholes.

William Gibson

Prijavite se na Newsletter kojim besplatno dobivate najnovije objave!